Türkiye’nin en önemli kültür balıkçılığı merkezlerinden bir tanesi olan Kahramanmaraş’ta 15 Mayıs 2014 tarihinde Ajansımız öncülüğünde İçsu Kültür Balıkçılığı Pazarlama ve Tanıtım Çalıştayı gerçekleştirilmiştir.
Çalıştaya Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Yöneticileri, Su Ürünleri Tanıtım Grubu Başkanı, Türkiye’nin dört bir tarafından Üretici Birlikleri temsilcileri, ilgili STK’lar, İhracatçı Birlikleri temsilcileri, akademisyenler ve öğrenciler, üretici ve tedarikçi firmalar, basın mensupları ve çok sayıda davetli katılmıştır.
Ana tema olarak Pazarlama ve Tanıtım’ın belirlendiği çalıştayda sektörün ulusal ve küresel ölçekte tanıtımına, markalaşma süreçlerine ve tanıtım stratejilerine yönelik oturumlar gerçekleştirilmiştir.
Çalıştay ile eşanlı olarak 15 Mayıs 2014 tarihinde Karhamanmaraş Kıbrıs Meydanı’nda DOĞAKA, Kahramanmaraş Su Ürünleri Yetiştiricileri Üretici Birliği sponsorluğunda ilimizde ilk kez tüm halka açık olarak balık-ekmek şenliği yapılmıştır. 6500 kişiye ücretsiz balık-ekmek dağıtımı yapılan etkinlik, ulusal basının da ilgisini çekerek ilimizin su ürünleri sektörü konusundaki önemli pozisyonunun ülke genelinde tanıtılmasına katkı sağlamıştır.