Tür | Toplam Alan (Dekar) | Toplam Ağaç Sayısı(Meyve Veren ve Vermeyen Yaşta) | Üretim (Ton) |
Golden | 2.520 | 113.000 | 5.093 |
Starking | 6.749 | 50.500 | 4.544 |
Amasya | 1.335 | 8.200 | 536 |
Grannysmith | 628 | 43.810 | 1.153 |
Diğer | 18.649 | 691.350 | 24.402 |
Toplam | 29.881 | 906.860 | 35.728 |
GÖKSUN ELMA ÇALIŞTAYI PROGRAMI | ||
09.00 – 09.30 | Karşılama Kayıt | |
H.Coşkun AYDIN Göksun Belediye Başkanı |
||
Ali Hamza PEHLİVAN Göksun Kaymakamı |
||
09.30 – 09.50 | Açılış Konuşmaları | Onur YILDIZ DOĞAKA Genel Sekreteri |
Mehmet SIĞIRCI Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Bitkisel Üretim Genel Müdürlüğü Tarla Bahçe Daire Başkanı |
||
Mustafa Hakan GÜVENÇER Kahramanmaraş Valisi |
||
09.50 – 10.45 | Birinci Oturum Birlik KooperatifDoç.Dr. Ahmet ŞahinOturum Başkanı KSÜ Ziraat Fakültesi |
İhsan EMİRALİOĞLU Kahramanmaraş İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü |
Cevad Şahin BALCILAR UludağYaş Meyve İhracatçıları Birliği Yön. Kur.Ü. |
||
Figen BAŞTANECER S.S. Bademli Fidancılık Tarımsal Kalkınma Kooperatifi Ziraat Müh. |
||
10.45-11.00 | Ara | |
11.00 – 12.30 | İkinci oturum Yetiştirme-Saklama-AmbalajProf.Dr. Ersin Akıncı Oturum Başkanı KSÜ Ziraat Fakültesi |
Dr.Selma BOYACI Göksun Meslek Yüksek OkuluOrganik Tarım Bölüm Başkanı |
Hasan AKDENİZ Gülbudak Soğutma |
||
Uğur TOKA Uğur TOKA Soğutma |
||
12.30 – 14.00 | Öğle Yemeği Zengin Kokteyl | Göksun Meslek Yüksek Okulu Tesisleri |
14.00- 15.00 | Üçüncü Oturum Pazarlama Prof.Dr. Cuma Akbay Oturum Başkanı KSÜ Ziraat Fakültesi |
Mehmet Lokman RAMAZANOĞLU Gıda, Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Tarım Reformu Genel Müdürlüğü Pazarlama Daire Başkanı |
Prof.Dr. Mehmet Atilla AŞKIN Süleyman Demirel Üniversitesi Ziraat Fakültesi |
||
Nuri GÜNDOĞDU AmanosFruits |
||
15:00-15:30 | Ara | |
15.30- 16.30 | Dördüncü oturum Alternatif Elma ÜrünleriDoç.Dr.Kenan Sinan Dayısoylu Oturum Başkanı KSÜ Ziraat Fakültesi |
Emre BİÇKES Müsan Gıda Yöneticisi |
Öğr.Gör. Şerife AKKESECİ Göksun Meslek Yüksek Okulu |
||
Hasan ŞAHBAZ Kükre Gıda |
||
Şahin BALCIOĞLU Çabasan Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı |
||
16:30-17:00 | Kapanış ve Değerlendirme |